Категорії Інформація
Каси Додати подію
Юнона та Авось
24 березня 2022

Юнона та Авось

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Харківський театр музичної комедії
м. Харків, вул. Благовіщенська, 32

Про подію

“Юнона та Авось” у Харкові!

Харківський театр музичної комедії представляє до уваги знамениту рок-оперу “Юнона та Авось” у Харкові. Саме у цих стінах пройшла прем'єра музичної вистави в Україні. Постановка мала просто приголомшливий успіх і це не дивно: насичене дійство зводить докупи слова, пластику рухи артистів, вокальні партії виконавців, а також яскравий музичний супровід.

Рок-опера на 2 дії

Сюжет опери бере початок у реальних історичних подіях. Він розповідає про повну драматизму історію кохання мандрівника та державного службовця Миколи Рязанова та юної Кончіти, дочки губернатора Сан-Франциско. Незважаючи на чималу різницю у віці та відстань між двома країнами, почуття, що несподівано спалахнули, були взаємно міцні. Однак прожити разом довге сімейне життя їм не судилося.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на музичний шедевр “Юнона та Авось” у Харкові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших яскравих вистав в афіші Харкова чекають на свого глядача на сторінках нашого порталу.

На яку знамениту рок-оперу піти із друзями у Харкові? На спектакль “Юнона та Авось”!

  1. Легендарний твір
  2. Барвиста постановка театру
  3. Історія про трагічне кохання
  • Прем'єра відбулася 6 листопада 1986 року.
  • Тривалість вистави – 1 година 30 хвилин.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код