Категорії Інформація
Каси Додати подію
Оля Полякова. "Королева ночи". НА БИС
05 листопада 2021

Оля Полякова. "Королева ночи". НА БИС

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ККЗ «Україна»
м. Харків, вул. Сумська, 35

Про подію

Королева ночі Оля Полякова у Харкові!

5 листопада 2021 року у ККЗ "Україна" відбудеться концерт на біс Олі Полякової з  програмою «Королева Ночи» та новими піснями. Не пропустить можливість побачити це феєричне дійство, почути пісні народної улюблениці,  та звичайно, на вас чекають образи південного карнавалу!

Оля Полякова вже багато років зачаровує своїх прихильників не тільки довжиною ніг, а й широким діапазоном голосу. Насправді, у артистки є  диплом оперної співачки і вона здатна брати три октави.

Концерт на біс

Кожний виступ цієї суперблондинки - справжнє свято для чоловіків і жінок. А як щодо подарунку на Восьме березня? Концерт Полякової - найкращий спосіб провести час разом і отримати незабутні враження та весняний настрій! Адже ця квітка не зів'яне! А квитки стануть найкращим подарунком! Сам тому Оля Полякова вирушає у Харків і готова прийти на допомогу всім чоловікам! Концерт Олі Полякової у Харкові вже зовсім скоро!

Щоб побачити Королеву ночі наживо, необхідно купити квитки у Харкові, замовити квитки з доставкою або купити квитки онлайн. Ціна квитків 600 грн. Ще більшеконцертів шукайте в афіші Харкова на нашому сайті.

Що подарувати на Восьме березня в Харкові? Квитки на концерт Олі Полякової!

  1. Свято для кожної жінки
  2. Незабутній вечір разом
  3. Грайливий весняний настрій

Хіти Олі Полякової:

  • Мама казала
  • Шлепки
  • Бывший
  • Первое лето без него
  • Асталависта
  • Хлопці-олігархи
  • Люли
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код