Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 червня 2021

Одесский Подкидыш

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Харківський Державний Академічний Драматичний Театр ім. Т.Г.Шевченка.
вул. Сумська, 9

Про подію

«Одесский Подкидыш» в Харкові!

17 червня 2021 року у Харківському драматичному театрі відбудеться вистава «Одесский Подкидыш» в Харкові! Постановку зі столиці гумору привезуть артисти театру “Маски-шоу”, який сміливо можна назвати візитною карткою Одеси! Всі знають, як чудово в Одесі весною! Саме тут відбуваються гучні фестивалі гумору і живуть найбільш знані гумористи. Але цього року вони самі вирушать у тур по Україні і завітають у місто Харків.

Вистава театру “Маски-шоу”

Автори і актори театру “Маски-шоу” мають у своєму репертуарі десятки п’єс поєднують у своїй творчості театр абсурду, класичний театр, комедію, пантоміму, балет і мистецтво Дель Арте.

«Одесский Подкидыш» - твір видатного одеського драматурга Георгія Голубенка у постановці Георгія Делієва. Окрім самого режисера, у виставі задіяні улюблені актори тисяч українців - Наталія Бузько та Борис Барський! Несподівані ситуації, фірмовий одеський гумор та сміхотерапія від “Маски-шоу” - таку подію не можливо пропустити!

Щоб потрапити на виставу «Одесский Подкидыш» в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 250 до 650 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Харкові? На виставу “Одесский Подкидыш”!

  1. Вистава відомого театру гумору
  2. Майстерне виконання найбільш досвідчених комічних акторів України
  3. Легка комедія та одеські жарти
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код