Категорії Інформація
Каси Додати подію
04 березня 2020

ВОР.Комедія помилок

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР (ТКЦ)
вул. Сумська, 25

Про подію

Головна подія весни !!! На численні прохання глядачів !!!

Знову в Харкові! Гастролі театральної майстерні-студії Максима Голоскова.

Чи часто до вас входять в будинок без вашого дозволу? Розводять балаган, чіпають ваші речі, зачіпають ваші почуття, а може і щось більше? А чи часто, без цього самого дозволу, в чийсь будинок вламуються Ви? Ми думаємо, що відповідь очевидна, наш шановний глядач ...

Тоді Вам надається дивовижна можливість стати співучасником курйозні історії, в якому все йде абсолютно не по плану його витівників і постраждалих, але абсолютно з точки зору карми і фортуни. Ви побачите, наскільки випадковий збіг обставин може виявитися далеко не випадковим, вирішуючи долю кожного персонажа залученого в це ліходейство, а іноді навіть - звести з розуму.

«Злодій. Комедія помилок »- це божевільна захоплююча історія, чий запаморочливий сюжет і сенс не залишить байдужим навіть самого скептичного глядача. А її персонажі діють в межах можливостей. Кожен, хто побуває в цієї непересічної історії, відчує на собі цю абсурдність обставин, а може, зуміє знайти і самого себе.

Перевірте свої найпотаємніші куточки ваших почуттів на наявність нудьги і туги, наш «злочинець» зграю ці негативні почуття. Замість цього ви отримаєте цілий спектр позитивних емоцій і розкриєте для себе великий секрет нашої маленької комедійної історії. Зграї для себе щастя!

У виставі беруть участь яскраві і чудові актори театру і кіно: Максим голоском, Олександр ХОМИЧ, Дмитро ЖДАНОВ / Руслан ТКАЧЕНКО, Рита ЯШАНОВА, Ростислав ГОЛУБ, Геннадій КОЛОДІЙ, Олександр Устюгов ...

Дорогі Харків'яни, спасибі за запрошення, ми знову до Вас, з відкритим серцем і великим нетерпінням чекаємо зустрічі !!!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код