Категорії Інформація
Каси Додати подію
Весела вдова
20 березня 2022

Весела вдова

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Харківський театр музичної комедії
м. Харків, вул. Благовіщенська, 32

Про подію

"Весела вдова" у Харкові!

Харківський театр музичної комедії запрошує гостей на постановку оперети Ф. Легара “Весела вдова” у Харкові. Лібрето вистави написано за мотивами комедії А. Мельяка “Аташе посольства”. Сергій Рахманінов був схильний вважати цю виставу геніальним твором, а в ширших театральних колах за цією виставою закріпився почесний статус “королеви оперет”. Оригінальний текст цієї оперети був написаний до її віденської прем'єри Лео Штейном та Віктором Леоном, а ми побачимо його перекладення у редакції В. Масса та М. Червінського.

Оперета на 2 дії

Вдова залишилася спадкоємицею величезного статку. Як же їй не бути тепер веселою та зовсім безшабашною?! Не те що працівникові посольства Монтевердо в Парижі, у якого тепер додалося клопоту з нашою некерованою вдовою. Тепер йому треба придумати, як не дати норовливій Ганні Главарі укласти шлюб з іноземцем, щоб за дорученням начальства не допустити розтрату національного багатства. Хитромудрий план народжується швидко: треба дати завдання єдиному холостяку - секретареві посольства, графу Данило, виявити кмітливість і добитися руки Ганни.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на спектакль "Весела вдова" у Харкові, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Безліч інших цікавих оперет в афіші Харкова глядачі завжди можуть знайти на сторінках порталу.

З якого твору варто розпочати ознайомлення з комедійним музичним жанром у Харкові? Зі знаменитої "королеви оперет" "Весела вдова"

  1. Чудовий шедевр австрійського класика
  2. Барвисте лібрето та дотепний гумор
  3. Відмінні постановники та виконавці
  • Прем'єра відбулася 25 квітня 2005 року.
  • Тривалість вистави – 2 години 30 хвилин.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код