Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 квітня 2022

Спектакль "Укрощение строптивых"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Палац студентів Національного Юридичного університету України ім. Ярослава Мудрого
м. Харків, вул. Пушкінська, 88

Про подію

"Приборкання норовливих" у Харкові!

8 грудня 2021 року Палац студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого запрошує гостей на чудову комедію “Приборкання норовливих” у Харкові від Одеського драмтеатру. Видовищне сценічне дійство цієї музично-театральної постановки за мотивами творів незрівнянного В. Шекспіра просто наповнене найнеймовірнішими життєствердними мотивами, шаленою пристрастю закоханих, блискучим музичним супроводом та філігранним виконанням ролей зайнятих у виставі артистів. І все це – на одній театральній сцені.

Комедійний мюзикл на дві дії

Тепер ця історія набула сучасного святкового антуражу: детально пропрацьовані костюми та барвисті декорації, гумористичні вставки та відмінне музичне попурі. Ви достеменно почуєте пристрасні італійські наспіви та традиційні мотиви, для яких передбачено особливе місце. Закохуватися, співати, святкувати кожну мить свого буття, але все це не так просто. Бо любовне протистояння лежить у центрі сюжету, а наші герої не збираються зазнавати поразки. Це не війна, це взаємне приборкання норовливих.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на комедійну виставу “Приборкання норовливих” у Харкові, купуйте квитки у нас на сайті та в касах міста. Не менш видовищні музичні вистави в афіші Харкова можна подивитися на  сторінках нашого сайту.

Куди запросити свою норовливу пару ввечері в Харкові? На дотепний комедійний мюзикл “Приборкання норовливих”!

  1. Нестаріючий шекспірівський сюжет
  2. Прекрасна музична вистава
  3. Блискуча постановка та виконання
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код