Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 січня 2020

Скажи тихіше, якщо зможеш... Соло

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Ethnо Contemporary Ballet
м. Харків, Суздальські ряди, 12/3

Про подію

Ethno Contemporary Ballet — буквально «балет сучасного народу». У своїй танцювальній творчості досліджує систему символів, пронизані посиланнями на побутові ритуали та церемоніальні обряди. Прославляють поезію в танці, що відображає національний світогляд, поєднуючи фольклорну музику і сучасні трактування образів.

ПРО НАШ ПРОЕКТ

Танцювальна вистава — це форма, в яку ми одягнули наші напрацювання, можливість показати глядачеві плоди наших досліджень. Вистава «Скажи тихіше, якщо зможеш» — це історія про справжнє життя: про любов, про зраду, про ненависть, про зародження нового життя, про смерть, про смирення, про людську силу духу, про дружбу, про радість, про циклічность нашого життя. У виставі ми активно використовуємо вимираючі побутові предмети і знаходимо для них нові значення.

Ethno Contemporary Ballet докладає постійну наполегливість, сприяючи тому, щоб наша країна потрапила на міжнародну танцювальну карту. Ми стурбовані швидким і різким занепадом національної культури і мистецтва перед обличчям зростаючого вторгнення західних культурних форм. За підтримки колег-однодумців і просто споріднених душ, ми заснували Ethno Contemporary Ballet, з метою просування національної культури і самобутності. Практика Ethno Contemporary Ballet поєднує в собі елементи сакральних обрядів, традиційних ритуалів. У цих хореографічних «церемоніях» добре видно роботу чудових танцюристів, інтимну і зворушливу. Чудо мови мистецтва, який є одночасно універсальним і високо кодифікованим? Без сумніву. З цією пропозицією Ethno Contemporary Ballet перетворює сцену на безмежний горизонт.

Режисери-постановники і хореографи: Vadim Esaylenko і Ніна Булгакова

Виконавці:

  • Варвара Костовська
  • Анастасія Герцовська
  • Анастасія Мостова

Музикальний супровід: ДахаБраха; Фолькнери; Олеся Кохан (Alexis Kochan); Квітка Цісик

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код