Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART Le Concert
19 грудня 2021

Rock MOZART Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац студентів Національного Юридичного університету України ім. Ярослава Мудрого
м. Харків, вул. Пушкінська, 88

Про подію

Rock MOZART Le Concert в Харкові!

19 грудня 2021 року на сцені Палацу студентів Національного Юридичного університету України ім. Ярослава Мудрого глядачів чекає найяскравіша музична вистава року, що минає - концертна версія суперпопулярного рок-мюзиклу Rock MOZART Le Concert в Харкові. Історія особистого життя і творчості головного музичного новатора XVIII століття, великого і прекрасного австрійського композитора Вольфганга Амадея Моцарта сповнена незмінних парадоксів. А прогресивні погляди молодого генія і його впізнаваний творчий почерк напевно зробили б автора багатьох історичних музичних шедеврів зіркою рок-музики в наші дні.

Він не бажав визнавати будь-які жорсткі музичні канони, він хотів складати свою складну музику і особисте життя за межами прийнятих зовні нудних гармоній і стандартів. Так, пристрасно полюбивши одну з сестер Вебер, він взяв собі в дружини іншу. Ми дізнаємося про внутрішню "кухню" складних родинних зв'язків юного творця: теплі і повні взаємної поваги і прийняття відносини з сестрою Нанерль, напружені і насичені  тиском - з батьком музикантом. І звичайно, ми не можемо піти від складного і гострого протистояння Моцарта з обдарованим Сальєрі, який в силу свого досвіду і сформованого авторитету часто обходив зарозумілого молодого претендента у всьому. 

Концертна версія легендарного мюзиклу

Про все це і про багато іншого ми дізнаємося з самого неймовірного сценічного шоу за участю семи харизматичних солістів, які розкажуть нам деталі долі великого генія французькою мовою в форматі 28 рок-хітів, що вже полюбилися у всьому світі.  Допоможуть їм у цьому: цілий симфонічний оркестр, чудовий хор, а також прекрасний рок-бенд - всього в захоплюючій постановці беруть участь більше сотні артистів. Нас чекають найсучасніші рішення в частині світла і декорацій, ексклюзивні наряди всіх виконавців і чудове шоу.

Прем'єра знаменитого оригінального мюзиклу MOZART L'Opera Rock в форматі рок-опери пройшла в столиці Франції в 2009 році і зібрала величезний зал і бурхливі овації. Овації від досить вибагливої публіки, яка знає толк в видовищах. В результаті всі наступні втілення вистави на світових сценах мали незмінний успіх. Мюзикл прославився також тим, що став першим шоу, яке відобразили в цифрі із застосуванням технології 3D. Це забезпечило переможну ходу рок-опери по всьому світу, а доля геніального маестро послужила відмінним приводом для зустрічі безлічі різних людей з музикою, якої Моцарт присвятив ціле життя.

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше музичних вистав і концертів в афіші Харкова дивіться на сторінках Контрамарка.

Яку сучасну рок-оперу просто неможливо пропустити в Харкові? Знаменитий мюзикл Rock MOZART Le Concert! 

  1. Феєрично яскрава масштабна рок-вистава
  2. Понад сто блискучих талантів на одній сцені
  3. Творчі погляди і доля музичного генія
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код