Категорії Інформація
Каси Додати подію
ПОДАРУНКИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ НОВОРІЧНА ІНТЕРМЕДІЯ ПОПЕЛЮШКА КАЗКА
10 січня 2022

ПОДАРУНКИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ НОВОРІЧНА ІНТЕРМЕДІЯ ПОПЕЛЮШКА КАЗКА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Харківський театр музичної комедії
м. Харків, вул. Благовіщенська, 32

Про подію

“Подарунки святого Миколая” та “Попелюшка” у Харкові!

З 3 по 10 січня 2022 року в Харківському театрі музичної комедії на гостей театру чекає новорічна інтермедія “Подарунки святого Миколая” та музична казка “Попелюшка” у Харкові. Інтерпретація знаменитої казки занурить глядачів у світ, де карети легко можуть перетворюватися на гарбузи. Трійка жвавих коней - у зграю мишей, а нещасна падчерка зустріне прекрасного принца на балу. А ще на вас чекає примхливий правитель, який при кожній неприємності рветься сховатися від негараздів у стінах монастиря. Темпераментна мачуха, яка загрожує всім навколишнім своїми зв'язками та високим становищем. І простий лісничий, який боїться власної дружини - вона може отруїти його життя нестерпною силою свого “отруйного” характеру.

Музична казка на 2 дії

А за особливу видовищну атмосферу вистави відповідають блискучі артисти, виконавці головних ролей. Художники та майстри сценографії, які чудово попрацювали над декораціями та костюмами персонажів. Симфонічний оркестр, супровід якого передає емоції кожної сцени. І звичайно, хореографи-постановники, які наповнили кожен рух героїв музичного спектаклю грацією та адекватним сюжету змістом.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на музичну постановку “Попелюшка” з новорічною інтермедією “Подарунки святого Миколая” у Харкові, купуйте квитки у нас на сайті та в касах міста. У нас є ще багато музичних вистав в афіші Харкова, познайомитись з ними ви можете у стрічці нашого сайту.

На яку музичну казку піти із дітьми на зимових канікулах у Харкові? На спектакль "Попелюшка"!

  1. Знаменита чарівна історія
  2. Музичне втілення казки
  3. Феєричне дійство та виконання
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код