Категорії Інформація
Каси Додати подію

На своїй офіційній сторінці в Facebook лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук опублікував важливий анонс, який став вже традицією великого концерту на честь Дня незалежності України. У ньому оголосили музичних гостей, якими став етно-гурт "ДахаБраха", чия популярність в світі стала феноменальною для нашої сцени:

"Ми раді виступати на одній сцені з унікальним Музичним колективом, який Вже став одним із сімволів України в мире. Я дуже люблю їх творчість. Їх виступи, на якіх я був - серед найкращих моїх концертних спогадів ", - Святослав Вакарчук, лідер гурту" Океан Ельзи ".

Останні кілька років до групи "ДахаБраха" прикута пильна увага не тільки журналістів із спеціалізованих видань, а й масової аудиторії. Її успіхами пишається вся країна, радіє і коментує кожне досягнення унікального колективу. Його історія розпочалася в 2000-му році на сцені київського театру "Дах", звідки вийшов ще один не менш талановитий колектив, який виступає в жанрі фрік-кабаре, "Dakh Daughters"!

"ДахаБраха" задає курс тенденції використання національних мотивів, українських пісенних традицій і комбінує їх з різними відтінками сучасних жанрів. Вражає уяву і широкий асортимент музичного інструментарію, яким користується група під час запису альбомів і виступів: кахон, акордеон, укулеле, губна гармошка, флейти, фортепіано, басові барабани, перкусія, віолончелі і багато інших інструментів для чотирьох учасників колективу, якому під силу як слід запалити натовп навіть перед великою сценою фестивалю Glastonbury.

Традиційний для шанувальників концерт до Дня незалежності групи "Океан Ельзи" в цьому році пройде в Києві, на стадіоні "Олімпійський". Ще один факт полягає в тому, що для Святослава Вакарчука з командою - це перший масовий концерт на батьківщині після тривалої музичної паузи. Уже відомо, що вони презентують нові пісні - "Без тебе" і "В небо дружині", які описують абсолютно новий курс розвитку популярного колективу, не лякайтеся змін і перевинаходу себе ж.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код