Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 лютого 2023

Комедія "В Амстердамі можна все"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР (ТКЦ)
вул. Сумська, 25

Про подію

Комедія для дорослих «В Амстердамі можна все» у Харкові

Якщо ви хочете плакати від сміху, вам точно треба потрапити на виставу «В Амстердамі можна все» 10 лютого у Харкові. Головну роль гратиме неперевершений актор театру та кіно Руслан Данильченко, а ось створив сюжет спектаклю геній-режисер Дмитро Рачковський. Що це значить? А те, що позитивні емоції вам гарантовані та вистава вам точно сподобається.

Де покажуть «В Амстердамі можна все»? У Театрально-концертному центрі Харкова! А ось купити квитки на виставу можна не тільки в касі театру, а на цій сторінці онлайн. Тому вибирайте найкращі місця та бронюйте їх.

Більше заходів Театрально-концертного центру дивіться на афіші сайту «Kontramarka».

Про гумор у виставі «В Амстердамі можна все»

Створюючи сюжет «В Амстердамі можна все» Дмитро Рачковський працював над деталями, щоб представити глядачам неймовірну історію, яка буде не тільки смішною та дотепною, але й ще збагаченою унікальними ситуаціями, де стикаються два зовсім протилежні світи.

За сюжетом головний герой напідпитку потрапив до Амстердаму в той час, коли в місті у самому розпалі гей-парад. Все було б добре, якби чоловік не мав буйний характер та звання кримінального авторитету. 

Головний герой намагається припинити свято закоханих сердець, але за свої дії потрапляє у в’язницю. Тут можна було б закінчити історію та тільки вгадайте, з ким доводиться сидіти головному бандиту вистави в одній камері. Звичайно, в сюжет втручається іронія долі — камеру доводиться ділити з учасниками гей-параду. Ось тут починається найцікавіше.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код