Категорії Інформація
Каси Додати подію
IAMX
07 травня 2021

IAMX

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Харківська обласна філармонія
вул. Римарська, 21

Про подію

IAMX в Харкові!

7 травня 2021 року у Харківській обласній філармонії відбудеться концерт IAMX, під час якого гурт презентує свою нову акустичну платівку Echo Echo. Кріс Корнер, лідер гурту, заявив, що реліз відбудеться в березні, а вже в травні він буде в Україні з концертами у чотирьох найбільших містах! Чуттєвий, креативний, божевільний і водночас талановитий співак сам пише і продюсує усі свої пісні. А його концерти - це завжди неочікувана суміш перформансу, музики і театрального видовища. Здається, Крісу Корнеру можна все!

Концерт з новою акустичною програмою

Але цього разу він перевершив сам себе. 11 акустичних версій найбільш відомих пісень IAMX. Такого ви ще точно не чули! Все починалося як міні-диск, але зупинитися на цьому вони не змогли. Тим краще для шанувальників! Тепер ми маємо унікальну можливість побачити зовсім іншого  Корнера - без гуркоту барабанів і синтезаторів. Тільки акустика і голос. Це буде незабутній вечір!

Щоб потрапити на концерт IAMX в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 750 до 1100 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Харкові? На концерт IAMX!

  1. Побачити шоу світового рівня
  2. Послухати нові версії знайомих хітів
  3. Отримати  незабутні враження

IAMX пісні:

  • I Come With Knives
  • Spit It Out
  • This Will Make You Love Again
  • Bring Me Back a Dog
  • The Great Shipwreck Of Life
  • The Stupid, The Proud
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код