Категорії Інформація
Каси Додати подію
Havasi
23 травня 2022

Havasi

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ХНАТОБ
м. Харків, вул. Сумська, 25

Про подію

HAVASI у Харкові!

23 травня 2022 року на сцені столичного Харківського національного академічного театру опери та балету імені Лисенка для наших гостей грає неймовірний піаніст, справжній повелитель клавіш із харизмою топових рок-зірок HAVASI у Харкові.

Музичний вундеркінд, композитор та віртуозний виконавець родом з Угорщини. Своїми феєричними виступами від Нью-Йорка до самого Токіо він привернув увагу до своєї творчості та подружив безліч людей із класичною музикою. Вийшовши за вузькі рамки академічної форми, додавши до неї мелодійні елементи фольклору та запальні мотиви поп-року, музикант зміг зробити класичне фортепіано різноманітнішим і набагато ближчим до сучасного масового слухача. При цьому у випускника всесвітньо відомої Академії Ференца Ліста, яка названа на честь одного з найкращих віртуозів в історії європейської музики, з академічною школою все гаразд.

Запальне фортепіанне шоу

Зірка привезе до Харкова програму із власних творів, які не раз розходилися, як гарячі пиріжки, на цифрових стрімінгових платформах та виходили на лідируючі місця за своїми оцінками та популярністю. Зокрема, запис живого виступу HAVASI із симфонічним оркестром на Arena Budapest побував на другій позиції серед живих альбомів Міжнародного Billboard, потрапив на перше місце в iTunes та зміг вивести музиканта в абсолютний ТОП на онлайн-платформі Deezer. Там вона принесла талановитому композитору перші місця одразу в кількох категоріях, у тому числі як виконавцю. Класика та рок-н-рол!

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на фортепіанний концерт HAVASI у Харкові, заздалегідь бронюйте місця та купуйте квитки онлайн у нас на сайті або офлайн у касах міста. Багато цікавих музичних концертів в афіші Харкова чекають вашої уваги на сторінках порталу.

Приїзд якого фортепіанного віртуозу зі світовим ім'ям не можна пропустити у Харкові? Виступ неповторного HAVASI!

  1. Піаніст, якому під силу зібрати стадіон
  2. Неймовірне поєднання музичних жанрів
  3. Карколомна харизма і віртуозна гра
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код