Категорії Інформація
Каси Додати подію
Yurii Godo. Великий сольний концерт з оркестром
25 лютого 2022

Yurii Godo. Великий сольний концерт з оркестром

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ККЗ «Україна»
м. Харків, вул. Сумська, 35

Про подію

Юрій Годо в Харкові!

25 лютого 2022 року в Харкові в ККЗ "Україна" відбудеться концерт Юрія Годо. Не кожен день випадає шанс почути "Золотий голос" Іспанії. Тому не пропустіть концерт Юрія Годо - українського тенора, який підкорив Піренейський півострів. Номінант на премію "Греммі", чиї пісні двічі отримували престижну музичну премію "Billboard,  виконає для вас найкращі хіти зі свого репертуару. Почути партії з "La Traviata" і "Rigoletto" у виконанні кращого голосу Іспанії 2004-2005 років, учня Плачідо Домінго і Монсеррат Кабальє - дорогого коштує.

Yuri Godo. Великий сольний концерт з оркестром

Не дивлячись на безпрецедентний успіх в Європі, Юрій Годо не забуває про Україну, бере активну участь в благодійних акціях і концертах на підтримку постраждалих у війні на Сході України. За свій талант виконавець отримав срібний кубок з рук короля Іспанії, але з патріотичних міркувань відмовився від громадянства цієї країни. Не пропустіть великий сольний концерт Yuri Godo з симфонічним оркестром в Харкові!

Щоб потрапити на концерт Юрія Годо в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Харкова шукайте у нас на сайті.

Куди піти любителям оперної музики в Харкові? На концерт Юрія Годо!

  1. Живе виконання партій з всесвітньо відомих опер.
  2. "Золотий голос" Іспанії.
  3. Симфонічний оркестр.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код