Категорії Інформація
Каси Додати подію
Все життя попереду
26 листопада 2021

Все життя попереду

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Харківський театр для дітей та юнацтва
Полтавский Шлях, 18

Про подію

“Все життя попереду” в Харкові!

У Харківському театрі для дітей і юнацтва відбудеться вистава “Все життя попереду” в Харкові за мотивами роману Еміля Ажара. Все попереду, навіть якщо ти побувала в Освенциумі, все життя була повією, а на старості виховуєш арабського хлопчика. Стара єврейка Мадам Роза вже не може заробляти на любові чоловіків, тому виховує в своєму пансіоні дітей таких самих повій, як вона.

Момо - один із них. Він не дуже пам'ятає свого батька і матір, проте любов до Мадам межує з запамороченням. Поки Роза живе у реальному світі, однак спогади про пережите накочують на неї чорними хвилями і душать. Вона боїться гестапо, вона не може позбавитися жахів війни і час від часу чекає, що за нею прийдуть. Вона живе минулим і з часом, минуле стає важити для неї все більше і більше.

Вистава за мотивами Е. Ажара

А Момо ще зовсім маленький. Мамо - це майбутнє, яке бореться з привидами минулого і прагне щастя. Навіть тоді, коли тебе, араба, по справжньому любить лише стара єврейка, здатна переплутати Ейфелеву вежу і дробину.

Емоційність вистави підкреслює аскетичність і сучасність  сценічного рішення. Щоб потрапити на виставу “Все життя попереду” в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 150 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Чому варто піти на виставу “Все життя попереду” в Харкові?

  1. Сильна драматична історія
  2. Цікаві герої
  3. Незвичне оформлення сцени
  • Режисура та сценографічне оформлення - Олександр Ковшун
  • Тривалість вистави 1 година 40 хвилин
  • Вік - +16 і для дорослого глядача
  • Вистава виконується російською мовою
  • Жанр - спогад майбутнього
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код