Категорії Інформація
Каси Додати подію
01 серпня 2019

Ліга Жіночого Боксу. «Українських левиці»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Red Line (Ред Лайн)
м. Одеса, пляж Аркадія, 25

Про подію

«Левиці» продовжують переможну ходу. На черзі яскраве боксерське шоу в Одесі

«Українські левиці» стрімко здобувають популярність по всій Україні завдяки своїм яскравим переможними поєдинкам та неймовірним шоу програмам в рамках боксерських вечорів. Наступне спортивне шоу наша команда проведе в Одесі в місцевому нічному клубі «Red Light Club».

Команда «Українські левиці» анонсувала дату та наступне місто проведення третього вечора боксу у дебютному для себе змагальному році. 1 серпня, о 21:30, в розпал курортного сезону наші неймовірні дівчата демонструватимуть майстерність у сонячному місті Одеса у новому та безумовно одному з найкращих місцевих нічних клубів — «Red Light Club».

За підтримки генерального партнера проекту «Фаворит спорт», Федерації боксу України, Одеської обласної Федерації боксу, «Ліга Жіночого Боксу» підготували для вболівальників потужне боксерське шоу та традиційно яскраві та безкомпромісні поєдинки.

Варто зазначити, що хедлайнерами вечора боксу стане одна з найбільш прогресивних сучасних музичних гуртів України, яскрава та запальна група «DILEМMA», яка виконає для учасників вечора боксу свої найкращі хіти та подарує більше яскравих емоцій.

Традиційно участь у боксерському шоу в Одесі прийматимуть найкращі, найсильніші та найбільш титуловані спортсменки Національної збірної України з боксу.

Щодо суперників наших дівчат, то організатори боксерського шоу тримають інтригу, проте з впевненістю можна сказати, що це буде одна з найбільш потужних жіночих боксерських збірних Європи.

Таким чином, якщо ти бажаєш провести перший день серпня яскраво та незабутньо, то вечір боксу за участю «Українських левиць» — саме те, що необхідно для цього. Яскраві та безкомпромісні поєдинки, потужна шоу-програма та безліч цікавих сюрпризів для глядачів.

1 серпня, 21:30, нічний клуб «Red Light Club», черговий у поточному сезоні вечір боксу однієї з найбільш популярних команд нашої держави — «Українських левиці».

«Ліга Жіночого Боксу» — унікальний спортивний проект, якому на сьогоднішній день не має аналогів в усьому світі. Поєднання спортивного духу з яскравими боксерськими шоу та найвідомішими представниками шоу-бізнесу роблять цей проект дійсно унікальним.

Продаж квитків здійснюється на сайті КОНТРАМАРКА та ESPORT.IN.UA.

Пише історію українського спорту разом!

Прийди та підтримай «Українських левиць!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код