Категорії Інформація
Каси Додати подію
T-Fest
20 травня 2022

T-Fest

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Харківський Палац спорту
м. Харків, пр-т Петра Григоренка, 2

Про подію

Т-Fest в Харкові!

20 травня 2022 року у Палаці Спорту відбудеться концерт Т-Fest в Харкові! Цей виконавець вибухнув вже після першої своєї платівки і не думає зупинятись, радше навпаки. Чи не щороку музикант готує до виходу новий реліз і дивує своїх фанів якісним та цікавим саундом.

На рахунку Ті Феста чимало хітів та фіт з репером Скриптонітом, якій вирізняється своїм нестандартним підходом до творчості та вимогливістю до якості музичного матеріалу. Останньою новинкою від виконавця стала спільна робота з Lemni Gospel і відео їх композиції “Тиша”. Що ще раз доводить, що співак завжди готовий до музичних експериментів і не зупиняє свого розвитку. Відео зібрало  вже понад один мільйон переглядів YouTube.

Великий сольний концерт у Палаці Спорту

До речі, назва першої платівки - це телефонний код Чернівців,  рідного міста Ті Феста. Кожен концерт співака - це особлива подія в житті міста та неповторний драйв. На вас чекають вже відомі хіти виконавця та неймовірні музичні новинки. За роки своєї творчої діяльності Кирило Незборецький не лише подорослішав, а й довів, що він здатний бути самобутнім цікавим артистом, а його багатомільйонні перегляди відео “Ламбада” та “Улети” - це зовсім не випадковість і не одноденний успіх.

На вас чекає неймовірний виступ топового виконавця! Щоб потрапити на концерт Ті Фест в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Харкова  шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Харкові? На концерт Т-Fest!

  1. Улюблені композиції
  2. Яскрава подія осені
  3. Неймовірний вокал

Ті Фест пісні:

  • “Улети”
  • “Скандал”
  • “Иностранец”
  • “Как дела?”
  • “Улыбнись солнцу”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код