Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 грудня 2018

STAND-UP in UA: Дмитрий Романов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац студентів Національного Юридичного університету України ім. Ярослава Мудрого
м. Харків, вул. Пушкінська, 88

Про подію

Дмитро Романов — одесит, який став справжньою зіркою телеканалів та інтернету, виступаючи як сольний стендап-артист в проекті «Stand Up» на ТНТ. Він має саркастичний інтелект та пишається своєю яскравою зовнішністю. Його гумор завжди користується популярністю. Його творчість обговорюють в блогах і форумах. І його талант визнають всі без винятку.

В своїх номерах гуморист розповідає в основному про себе, друзів і кохану дівчину. Дмитро не боїться посміятися над собою і своїми недоліками, не соромиться сказати щось особисте. Романов відкрито говорить про те, що він єврей. Саме ця відкритість і подобається глядачеві.

Stand Up шоу — це гумор, що не знає обмежень, та іронічні монологи про себе, навколишню дійсність і насущні проблеми, які є близькими всім нам! В Україні стендап активно розвивається, і новий формат STAND UP IN UA надає сильного поштовху цьому напрямку. У ньому виступають тільки найтоповіші стендапери на території всього СНД. І цього разу на сцені — Дмитро Романов.

Запрошеними гостями є одні з найперспективніших київських гумористів Андрій Щегель та Антон Тимошенко.

Андрій Щегель — найскандільніший, андерграундний і ексклюзивний комедіант, учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших підпільних стендап вечірок, резидент клубу «Підпільний Stand Up».

Антон Тимошенко — учасник «Ліги сміху», дворазовий переможець телешоу «Розсміши коміка», резидент клубу «Підпільний Stand Up».

Сьогодні жанр стендап особливо популярний.

А секрет в тому, що коміки зі сцени діляться зі слухачами своїми думками та емоціями. Вони жартують над стандартними життєвими ситуаціями, які знайомі кожному. При цьому для них немає заборонених тем.

Ви зможете розслабитися, посміятися від душі та отримати приємні спогади від концерту, адже сміх — це найкращий відпочинок!

Тривалість програми 2 години. Шоу-програма представлена російською мовою. Рекомендовано особам від 16 років.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код