Категорії Інформація
Каси Додати подію
12 грудня 2021

Спектакль-мюзикл «Снежная королева. Сила гарячого серца»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР (ТКЦ)
вул. Сумська, 25

Про подію

"Сніжна королева. Сила гарячого серця” у Харкові!

12 грудня 2021 року Театрально-концертний центр запрошує відвідати дивовижну новорічну виставу, казковий мюзикл “Снігова королева. Сила гарячого серця” у Харкові. Відмінна можливість насолодитись новою феєричною музичною виставою від Театру пригод та фантастики “Каскадер”, творців плеяди дитячих театральних хітів.

Ця зворушлива історія про віру в себе, безмежну завзятість і доброту дитячого серця, якому під силу розтопити лід, знайома нам за знаменитою казкою Г.-Х. Андерсена. Не важливо, скільки вам років і наскільки добре ви знаєте літературне першоджерело. Будь-якому глядачеві сподобається нове сценічне прочитання казки. А після вистави кожна дитина абсолютно безкоштовно зможе зробити фото з улюбленими героями.

Чарівний новорічний мюзикл

Окрім чудової музики, барвистих костюмів та декорацій, дивовижної хореографії, трюків та бездоганної гри артистів, вистава насичена інтерактивними елементами. А це означає, що наші юні глядачі допомагатимуть безстрашній дівчинці Герді у порятунку її названого брата Кая. 

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на постановку мюзиклу для дітей “Снігова королева. Сила гарячого серця” у Харкові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше дитячих вистав в афіші Харкова завжди можна переглянути на сторінках Контрамарки.

На яку музичну казку піти з дітьми у Харкові? На "Снігову королеву" за мотивами твору Г.-Х. Андерсена!

  1. Одна з найзнаменитіших казок
  2. Прекрасні музика та хореографія
  3. Барвисте видовище з інтерактивом

В рамках гастрольного туру Відень, Берлін, Гамбург, Ганновер, Бремен, Дюссельдорф, Франкфурт-на Майні, Мюнхен, Вюрцбург, Хайльбронн, Ной-Ульм, Лімбург, Бюнде, Київ, Кишинів

  • Продюсери: Igor Misliviy, Elias Soroush (ФРН)
  • Режисер-постановник, автор сценарію, автор пісень – Влада Кохановська
  • Хореограф-постановник – Станіслав Волотовський
  • Художник зі світла – Michael Li Tschan Lin (ФРН)
  • Постановник трюків та сценічних боїв – Ігор Мисливий
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код