Категорії Інформація
Каси Додати подію
NOTRE DAME de PARIS Le Concert
06 березня 2022

NOTRE DAME de PARIS Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац студентів Національного Юридичного університету України ім. Ярослава Мудрого
м. Харків, вул. Пушкінська, 88

Про подію

Дорогі наші Глядачі у Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та Черкасах!

Вся велика Команда Notre Dame de Paris Le Concert з великим нетерпінням чекала зустрічі з Вами!

Ми до останнього збирались та були готові їхати до Вас з Концертами.

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких! А ми обов‘язково зустрінимось на Концертах у більш безпечний час під мирним небом!

З Любов’ю, Команда Notre Dame de Paris Le Concert.

Notre Dame de Paris Le Concert у Харкові!

5 і 6 березня 2022 року у стінах Палацу студентів Національного юридичного університету України ім. Ярослава Мудрого на глядачів чекає показ концертної версії знаменитого неймовірно популярного мюзиклу Notre Dame de Paris Le Concert у Харкові. Цей шедевр спирається на відомий роман В. Гюго, проте всі події так витончено подані, що дана постановка не знає провалів ще з часів своєї прем'єри 1998 року. Тоді, подібно до нестримної бурі, на підмостках театрів домінував мюзикл “Нотр Дам де Парі” (“Собор Паризької Богоматері”).

На вас чекає вистава з неймовірним розмахом: семеро найяскравіших солістів, виступ яких супроводжуватиме змішаний хор, симфонічний оркестр та рок-колектив. У результаті ви побачите понад 160 артистів на одній сцені. Більше того, на вас чекають найновіші рішення в сценографії, дизайні костюмів і феноменальна робота зі світлом. Так ми зможемо втілити для глядачів на сцені атмосферу готичного Парижа XV століття, в якій і відбуваються всі дії безсмертного роману.

Концертна версія мюзиклу “Собор Паризької Богоматері”

У центрі глядацької уваги знаходиться мила юна сирота, нестримно приваблива циганська танцівниця Есмеральда. Після раптової смерті своєї матінки дівчина потрапляє під беззастережну опіку герцога Клопена. І танцівниці світить стати предметом обожнювання відразу кількох шанувальників, які мають абсолютно різний статус та становище у суспільстві. Так, до неї воліють серця бравого капітана стрілецької гвардії Феба де Шатопера, потворного дзвонаря зі дзвіниці знаменитого собору Квазімодо та його наставника архідиякона Клода Фролло. А також місцевого поета.

У місті проходять великі гуляння, які поєднують у собі християнську та язичницьку традиції. Ставлять біблійну п'єсу та навкологрецьку "Містерію"  поета Гренгуара. Але попри всі надії, п'єси не дуже захоплюють натовп. Зате на Гревській площі твориться справжнє дійство - спершу там проходять жартівливі вибори нового “Папи”, де легко бере головний приз Квазімодо. А потім, на площі Есмеральда дає майстер-клас зі своєю кізочкою Джолі, що показує чудеса неймовірної тямущості.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб дізнатися продовження сюжету та грандіозний фінал мюзиклу Notre Dame de Paris у Харкові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших музично-театральних постановок в афіші Харкова доступні на сторінках Контрамарки.

Яку музично-театральну постановку не можна пропустити у Харкові? Notre Dame de Paris Le Concert!

  1. Вистава неймовірного масштабу
  2. Барвисті костюми та образи артистів
  3. Безсмертний трагічний твір
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код