Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 червня 2021

НЕРВЫ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-Завод «Механіка»
м. Харків, вул. Плеханівська, 126А

Про подію

НЕРВЫ в Харкові!

3 червня 2021 року на Арт-завод “Механика” відбудеться великий сольний концерт гурту “НЕРВЫ”, який саме тут відсвяткує свій десятирічний ювілей! Так, НЕРВЫ виповнилося вже цілих 10 років! За цей час виросли не тільки їхні шанувальники, а й сама команда, яка перетворилась з майбутнього рок-музики у теперішнє, і побувала з гастролями у всіх країнах Європи.

За цей час колектив на чолі з Євгеном Мільковським випустив шість лонг-плеїв, а їх останню платівку “Слэм и депрессия” прослухало понад 10 мільйонів слухачів. Це вже не кажучи про аншлаговий тур на підтримку альбому.

І навіть якщо НЕРВЫ не стали частими гостями в радіоефірі, їх пісні з легкістю можна почути у кожному дворі, кожного міста в декількох країнах, а також у якості саудтреків до телевізійних серіалів.

Ювілейний сольний концерт

До речі, про відео. Кліпи - це ще одна творча пристрасть Євгена Мільковського. Останнім часом артист сам пише сценарії і працює як режисер. Роботи «Самый дорогой человек» і «Зажигалки» зібрали чимало переглядів на YouTube.

Проте, десять років - довгий шлях, на якому траплялося всяке. Однак працьовитість і талант музикантів змогли подолати усі труднощі і здобути справді народну любов шанувальників. А це означає, все було не марно.

На своєму ювілейному концерті в Харкові Женя Мільковський має з'явитися перед слухачами у зовсім новому образі і амплуа та влаштувати гучне шоу. Тут буде все: улюблені хіти, нові аранжування, сучасні світло і звук. Харків, приходь!

Щоб потрапити на ювілейний концерт гурту НЕРВЫ в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 400 до 990 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Харкові? На ювілейний концерт гурту НЕРВЫ!

  1. Побачити масштабне шоу, яке буває раз на 10 років
  2. Привітати з ювілеєм улюблений гурт
  3. Спіймати шалений драйв живого концерту

НЕРВЫ пісні:

  • Самый дорогой человек
  • Батареи
  • Вороны
  • Я живой
  • Слишком влюблен
  • Курим
  • Глупая
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код