Категорії Інформація
Каси Додати подію
Nazareth (Харків)
30 жовтня 2022

Nazareth (Харків)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ККЗ «Україна»
м. Харків, вул. Сумська, 35

Про подію

Культова рок-група Nazareth в Харкові!

7 квітня 2022 року ККЗ “Україна” стане майданчиком грандіозної події - концерт легендарних монстрів року Nazareth в Харкові. Успіх до цього колективу прийшов ще в сімдесятих роках минулого століття, коли піднялася хвиля інтересу до нового жанру музики -  хард-року. Гітарні риффи ставали дедалі жорсткішими, саунд голосніше, а сценічні образи музикантів знаходили все більш зухвалі форми. Однак колишній запал нікуди не подівся - культові рок-виконавці записали свіжий студійник і їдуть в черговий тур на підтримку останньої роботи. Нас чекає неймовірне шоу світових зірок рок-сцени і відмінний живий звук.

Концерт легендарних рок-зірок 70-х

Прагненню цих немолодих музикантів порадувати своїх шанувальників черговим концертом і дати жару на сцені можна лише позаздрити. Команда привернула до себе пильну увагу в 1972 році, коли виступала на розігріві у самих великих Deep Purple. Останні досить швидко зметикували, що шотландську групу чекає велике майбутнє. Учасники двох колективів перейнялися дружніми почуттями, а знаменитий бас-гітарист і автор пісень "Діп Перпл" Роджер Гловер навіть зголосився продюсувати наступний альбом "Назарета". В результаті визнання публіки не змусило себе чекати, а більшість матеріалу, написаного в 70-ті, до цього дня залишається еталонними роботами колективу і бездоганним надбанням великої рок-спадщини.

Щоб потрапити на концерт повних сил і заряджених влаштувати феєричне шоу музикантів рок-групи Nazareth в Харкові, бронюйте місця в залі і купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Вас чекає ще безліч відмінних концертів в афіші Харкова, знайти їх ви можете на сторінках нашого сайту.

Приїзд яких рок-легенд з Шотландії неможливо пропустити в Харкові? Одна  відповідь - "Назарет"!

  1. Популярні хіти групи і свіжі шедеври
  2. Неповторний знаменитий рок-колектив
  3. Фантастичне шоу в рамках гастролей 

Пісні Nazareth:

  • Love Hurts
  • Animals
  • Let Me Be Your Leader
  • Love Leads to Madness
  • Where Are You Now
  • Little Part of You
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код