Категорії Інформація
Каси Додати подію
Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»
12 березня 2022

Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ККЗ «Україна»
м. Харків, вул. Сумська, 35

Про подію

“Сухішвілі” у Харкові!

11 та 12 березня 2022 року ККЗ «Україна» запрошує охочих на феєричний виступ Національного балету Грузії “Сухішвілі” у Харкові! Про цей унікальний колектив вже складають легенди, знімають фільми та пишуть книги, настільки він вражає своєю здатністю перетворювати танець на політ. Завдяки надзвичайній властивості своїх танцюристів ігнорувати сили самої гравітації, Sukhishvili заслужили звання "восьмого дива світу". Звісно, за всіма видимими чудесами вистав криються багатогодинні виснажливі тренування та філігранно відточений самоконтроль артистів грузинського балету. Це надзвичайне видовище точно вразить вас так само, як раніше вразило глядачів у міланському La Scala, де театральна завіса піднімалася цілих 14 разів.

Шоу найкращого балету Грузії

Надзвичайний успіх виступів Sukhishvili багато в чому пов'язаний з династичною танцювальною спадкоємністю в його керівництві, яке дбайливо передає секрети танцю від покоління до покоління,  разом із неймовірними талантами та самовіддачею своїх працьовитих артистів. Таке поєднання дозволяє колективу створювати грандіозні шоу, видовищності яким додає живий музичний супровід унікальних традиційних інструментів, та неймовірний гардероб артистів у дві з половиною тисячі костюмів.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на танцювальне шоу Національного балету Грузії “Сухішвілі” у Харкові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше видовищних концертів в афіші Харкова шукайте на сторінках  нашого сайту.

На яку танцювальну виставу сходити у Харкові? На концерт балету "Сухішвілі"!

  1. Грузинський танцювальний колектив зі світовою славою
  2. Мистецтво його танцюристів перевершує сили гравітації
  3. Видовищна та надзвичайна музична вистава
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код