Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 жовтня 2020

Цирк на воді Waterland Таємниці Атлантиди

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Харківський державний цирк
пл. Ірини Бугримової, 1, Харків

Про подію

Цирк на воді Waterland в Харкові!

З 10 по 25 жовтня 2020 року в Державному цирку відбудеться програма цирку на воді Waterland - “Таємниці Атлантиди” в Харкові. Що тут? Музичні фонтани, висотою до 24-х метрів, 120 тон води і найкращі артисти світового рівня!

Багато хто чув міф про державу-острів Атлантиду, чиї мешканці досягли небувалого розвитку науки і мистецтва, проте розлютили богів своєю пихою.  І острів з усіма його скарбами пішов під воду, а люди з того часу не припиняють пошуки легендарної землі на дні океану. Але вхід у місто оберігають могутні чудовиська і добратися сюди можуть лише хоробрі серця. Ось і наші клоуни вирішили  випробувати свою долю. Але чи здолають вони водну стихію? Чи відшукають таємне місто атлантів?

Шоу “Таємниці Атлантиди”

Давайте вирушимо у мандри разом! На вас чекають сирени з неймовірними голосами, польоти під куполом цирку, виступи дресированих тварин. А кульмінація нашої програми - номер морського котика! Також у програмі - атракціон-ілюзіон і виступ артистів з династії канатоходців. І все це - над водою, під водою, або у воді!

Які ще сюрпризи ми підготували? Дізнаєтесь вже незабаром! Щоб потрапити на шоу “Таємниці Атлантиди” від  цирку на воді Waterland в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ціна квитків від 80 до 350 гривень. Ще більше подій для дітей шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з дітьми  в Харкові? В цирк на воді Waterland!

  1. Незабутнє шоу на воді
  2. Захоплюючі номери
  3. Артисти міжнародного класу

Цирк на воде Waterland в Харькове!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код