Категорії Інформація
Каси Додати подію
Beethoven`s Concerto
18 травня 2021

Beethoven`s Concerto

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР (ТКЦ)
вул. Сумська, 25

Про подію

International Classical Orchestra в Харкові!

18 травня 2021 року у ТКЦ відбудеться концерт International Classical Orchestra  в Харкові! Прозвучать твори видатного німецького композитора Людвіга ван Бетховена. Вже протягом двохсот років цей автор залишається улюбленим у всіх справжніх цінителів класичної музики. Почути його твори наживо, у виконанні професіонального  оркестру, це незрівнянне задоволення!

Класична музика, неймовірна і потужна, давно стала елітарним мистецтвом для обраних слухачів. Однак ці твори здатні знайти шлях до будь-якого серця. І навіть якщо ви ніколи не були на концертах класики, спробувати ніколи не пізно!  Ми пропонуємо вашій увазі концерт  Бетховена.

BEETHOVEN`S CONCERTO

“Місячна соната”, один з найбільш відомих творів композитора, була присвячена юній учениці Бетховена, яка закохалась та одружилася з іншим музикантом. Саме тому у творі стільки меланхолії і прекрасної туги.

“Крейцерова  соната” - не менш відомий камерний твір для скрипки та фортепіано. Стрімка, енергійна, захоплююча!  Цього вечора всі присутні матимуть задоволення почути одразу дві  музичні історії великого композитора.

Щоб потрапити на концерт International Classical Orchestra в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де послухати класичну музику в Харкові? На концерті International Classical Orchestra!

  1. Майстерне виконання
  2. Відомі твори великого композитора
  3. Незабутні відчуття та емоції
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код