Категорії Інформація
Каси Додати подію
Доторкнись до магії
24 березня 2022

Доторкнись до магії

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Харківський театр для дітей та юнацтва
Полтавский Шлях, 18

Про подію

"Доторкнись до магії" в Харкові!

Харківський театр для дітей та юнацтва кличе всіх до себе на чудовий моноспектакль ілюзіоніста Дмитра Мосіна "Доторкнись до магії" в Харкові. Чи є в житті місце для справжнього чаклунства, або вся магія і чудеса залишилися в дитинстві? Не варто вірити нам на слово, а ось виявити відповідь на це питання самостійно дозволить наша захоплююча  вистава. Спільний проект єдиного театру магії "STREKOZA" і ХТДЮ затягне не тільки дітей будь-якого віку, але і супроводжуючих їх дорослих. Адже мова йде про неймовірні чудеса та справжнісіньку магію, до яких буквально можна буде доторкнутися.

Моновистава-ілюзія для дітей і дорослих

У сольній виставі добрий чарівник підніме для всіх щільну завісу магічної таємниці і поділиться цікавими випадками зі своєї біографії. Поміркуємо разом про те, звідки береться диво, а також дізнаємося пару секретів. Адже наше життя насправді сповнене звичайних чудес, ми просто перестаємо їх з часом помічати. І так, наші юні глядачі не повинні залишатися осторонь, тут ви повноправні учасники вистави. Так що фокуси і магія будуть творитися не де-небудь на віддаленій сцені, а відбудуться прямо на ваших очах. Навіть, зробимо невеликий натяк, прямо в ваших руках, щоб кожен до них міг доторкнутися.

Щоб потрапити на магічну  виставу чарівника Дмитра Мосіна "Доторкнись до магії" в Харкові, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше вистав і шоу для дітей в афіші Харкова завжди доступні на Контрамарка. 

Де доторкнутися до справжньої магії в Харкові? На нашій моновиставі-ілюзії від театру чудес "STREKOZA"

  1. Магія, ілюзії та ігри з залом
  2. Позитивні емоції і сміх
  3. Чудеса, які стосуються всіх
  • Режисер і виконавець - Дмитро Мосін
  • Жанр - моноспектакль-ілюзія
  • Вистава йде російською мовою
  • Вік: 14+
  • Тривалість вистави 1 год 15 хвилин без антракту
  • Мала сцена ім. Олександра Беляцького
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код