Категорії Інформація
Каси Додати подію
Docu/Хіт. Боббі Джен
23 травня 2018

Docu/Хіт. Боббі Джен

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Fabrika.space
м. Харків, вул. Благовіщенська, 1

Про подію

З 18-го по 23 травня зустрічайте DOCU/ХІТ у Харкові в FABRIKA.SPACE!

DOCU/ХІТ — це найкращі документальні фільми в українських кінотеатрах. З 2016-го року DOCUDAYS UA показує призерів визнаних світових кінозмагань та глядацькі хіти березневого фестивалю.

Боббі Джен / Bobbi Jene

Ельвіра Лінд / Elvira Lind, Данія, Швеція, Ізраїль, США / Denmark, Sweden, Israel, USA, 2017, 95'

Після десяти років у ролі прими знаменитої ізраїльської танцювальної трупи «Батшева» американська танцівниця Боббі Джен Сміт приймає життєво важливе рішення — повернутися до США. Але відірватися від глибоко особистих стосунків виявляється важче, ніж вона очікувала — адже вона змушена покинути свого вчителя, хореографа та кохання всього свого життя і повернутися додому, де на неї чекає непевне майбутнє. Безпосередній та інтимний підхід режисерки Ельвіри Лінд розкриває настіж світ сучасного танцю і оприявнює емоційну трясовину, де переплітаються мистецтво, романтичні стосунки та рішучість.

Фільм демонструється мовою оригіналу (англійською) з українськими субтитрами.

2017 — нагороди Кінофестивалю «Трайбека» за найкращий повнометражний документальний фільм, найкращу операторську роботу в повнометражному документальному фільмі, найкращий монтаж у повнометражному документальному фільмі; нагорода Кінофестивалю в Філадельфії за найкращий повнометражний документальний фільм;

2018 — почесна нагорода Cinema Eye

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код