Категорії Інформація
Каси Додати подію
Баста
17 грудня 2021

Баста

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Харківський Палац спорту
м. Харків, пр-т Петра Григоренка, 2

Про подію

Баста у Харкові!

17 грудня 2021 року Палац спорту запрошує до себе на виступ знаменитого репера Басти у Харкові. Співвласник звукозаписуючого лейблу «Gazgolder» виростив уже не одне покоління популярних виконавців, але й сам не планує поки що завершувати свою успішну музичну кар'єру. Після аншлагу на літньому концерті артиста в Україні не залишається жодних сумнівів, що нова зустріч принесе величезне задоволення як численним шанувальникам музичної творчості Василя Вакуленка, так і самому артисту.

Великий концерт реп-зірки

Його знають як радіоведучого, шоумена, наставника популярного телепроекту “Голос”, актора, сценариста, режисера, композитора та саунд-продюсера. Постійний контакт із молодим поколінням у студії дозволяє зірці добре розуміти сучасні тенденції. Плюс до того, свіжий запал щоразу дає артисту чудовий стимул виступати та створювати музику. У свою чергу, Баста продовжує радувати фанів своїми новими треками та яскравими концертами.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Басти у Харкові, заздалегідь бронюйте місця та купуйте квитки онлайн у нас на сайті або офлайн у касах міста. У нас є ще багато цікавих концертів в афіші Харкова, всі вони чекають на вашу увагу на сторінках порталу.

Концерт якого зіркового репера є обов'язковим до відвідування у Харкові? Виступ самого Басти!

  1. Популярність виконавця хіп-хопу в Україні б'є всі рекорди
  2. Новий музичний матеріал і хіти репера, що вже полюбилися шанувальникам
  3. Відмінні позитивні емоції та особлива атмосфера шоу

Баста пісні:

  • “Сансара”
  • “Вселенная”
  • “Моя игра”
  • “Каменные цветы”
  • “С надеждой на крылья”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код