Категорії Інформація
Каси Додати подію
Авантюристи
10 березня 2022

Авантюристи

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Харківський театр музичної комедії
м. Харків, вул. Благовіщенська, 32

Про подію

"Авантюристи" у Харкові!

На сцені Харківського театру музичної комедії пройде яскрава та дотепна комедійна вистава “Авантюристи” у Харкові. Вона  заснована на знаменитій гумористичній п'єсі американського драматурга К. Людвіга «Позичте тенора!», яка у різних варіаціях та з незмінним фурором представлена на світовій театральній сцені. Жанр постановки можна визначити як типову комедію положень, тільки в ній все подано з музичною особливістю. Та й абсурдність багатьох сцен балансує майже на межі, де то сміх, то регіт. То сміх до сліз.

Музична комедія на 2 дії

Історія, здавалося б, крутиться навколо іменитого італійського тенора Тіто Мереллі, але насправді наш головний герой - недотепа Макс, який мріє про мить слави. У Клівленд на гастролі прибуває знаменита зірка світової опери, щоб виконати свою безвідмовну партію Отелло в місцевому театрі. Ось тільки одна біда,  втомлена з дороги знаменитість так міцно заснула, що здається практично померла. Для місцевої  опери це справжній удар, і треба якось виходити із ситуації. І генеральний менеджер вирішує, що роль тенора приміряє на себе його послужливий помічник Макс. Спочатку ніхто не помічає підміни...

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на комедійну виставу “Авантюристи” у Харкові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше музичних вистав в афіші Харкова шукайте у нас на сторінках сайту.

Де добре посміятися разом зі своїми друзями у Харкові? На музичній комедії "Авантюристи"!

  1. Гарні відгуки критиків про п'єсу
  2. Багато смішних та абсурдних сцен
  3. Талановитий постановник та актори
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код