Категорії Інформація
Каси Додати подію
01 листопада 2019

ALEKSEEV

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац студентів Національного Юридичного університету України ім. Ярослава Мудрого
м. Харків, вул. Пушкінська, 88

Про подію

З метро — на літаки і гастролі в різні країни Європи і світу, з вокального шоу «Голос країни» — на сцени перед багатотисячною публікою, з фронтмена студентської групи — в музичного кумира сучасності.

Тріумфатор в номінації «Відкриття року» за версією Першої музичної премії YUNA, в номінації «Прорив року» престижної музичної премії M1 Music Awards. Володар більше 20-ти знакових музичних нагород СНД.

Всього за два роки на сцені ALEKSEEV зумів створити власний музичний простір, відмінний від усього існуючого раніше, і підкорити серця сотень тисяч слухачів.

Володар унікального тембру і своєрідної манери співу. ALEKSEEV упізнаваний серед тисяч інших артистів.

Шоу-бізнес з привітністю прийняв Микиту в свої ряди: Ані Лорак подарувала кліп, Ірина Білик запросила виступити в своєму концерті, Потап створив ремікс на пісню Микити, Алан Бадоєв безкоштовно зняв кліп.

Перший сингл артиста «Пьяное солнце» став безпрецедентним хітом у всіх країнах СНД і отримав статус платинового — 100 000 тисяч завантажень пісні на iTunes! ALEKSEEV став першим українським виконавцем, пісня якого 8 тижнів поспіль лідирувала в iTunes України, Росії, Казахстану. «П’яне сонце» — перша російськомовна пісня, що потрапила в «Тор-100» світового чарту Shazam за підсумками тижня.

«Снов осколки», «Океанами стали», «Чувствую душой», «Навсегда»- все сингли і кліпи ALEKSEEV неминуче поселяються в ефірах національних радіостанцій і телеканалів СНД і знаходять відгук у серцях сотень тисяч слухачів різного віку! Тому підтвердження, успіх дебютного альбому-новели артиста «Пьяное солнце», який миттєво очолив український і російський iTunes.

ALEKSEEV — володар срібної кнопки YouTube за більше, ніж 250 000 передплатників на офіційному каналі. Лічильник YouTube -перегляд кліпів артиста налічує десятки мільйонів, армія шанувальників-передплатників співака в Instagram досягла більше 700 тисяч і постійно збільшується, його музика стирає кордони.

Концертні номери, з якими артист виходить на сцену великих проектів і шоу вражають своєю масштабністю та реалізацією в постановках високо-технологічних ідей.

Географія концертів ALEKSEEV включає аншлагові виступи в Ізраїлі, Молдові, Азербайджані, Казахстані, Естонії, Білорусі, Латвії, Німеччини, Туреччини, Єгипті, інших країнах. ALEKSEEV встиг стати гостем найгучніших фестивалів: «Жара» в Баку, «Слов’янський базар» у Вітебську, «MPRL City» в Маріуполі і інших. Концертний графік артиста, який всього три роки тому вперше вийшов на велику сцену, розписаний на півроку вперед.

Голос, здатний перевернути свідомість і повернути віру в себе, унікальна манера виконання, абсолютно іншого звучання. ALEKSEEV є тим артистом, чия творчість підпорядковано високій ідеї — за допомогою голосу відкривати в людях найчистіші пориви.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код