Категории Информация
Кассы Добавить событие
"Загадочное ночное убийство собаки"
22 января 2020

"Загадочное ночное убийство собаки"

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Харківський Державний Академічний Драматичний Театр ім. Т.Г.Шевченка.
вул. Сумська, 9

О событии

С. Стівенс. Психологічний трілер на дві дії. Переклад О. Бухової

Усі постановки п’єси «Загадкове нічне вбивство собаки» зазвичай мають шалений успіх. Адже в її основі — роман Марка Хеддона, який у Великобританії набув слави національного бестселера. А п’єса Саймона Стівенса стала тріумфатором на врученні престижних премій Лоуренса Олів’є в Лондоні. Уявіть: вона отримала відразу сім нагород! У 2013–2014 рр. «Загадкове нічне вбивство собаки» з’явилося в репертуарі найбільш престижних театрів Великобританії та США.

Секрет успіху — вражаюча історія 15-річного юнака, яку автор розповів у стилі психологічного трилера. Одного разу вночі Кристофер знаходить сусідського собаку, пробитого вилами. Він вирішує знайти вбивцю пса і розпочинає особисте розслідування, яке переверне все його життя. У цій історії детектив переплітається з мелодрамою, драма — з кумедними ситуаціями. П’єса сповнена різних почуттів, настроїв, несподіваних сюжетних поворотів.

Вистава Запорізького театру молоді — не лише про дивакуватого юнака, а й про тих, хто поруч із ним: звичайних дорослих. Складний, непередбачуваний, повний протиріч світ дорослих розкривається очима підлітка, і хлопцеві відкриваються зовсім не найкращі його грані. Як устояти в цьому світі, повному компромісів і обману? Як відшукати своє місце? Як вірити людям? Як знайти любов? Кристоферу доведеться пройти шлях, повний пригод, що триматимуть глядачів «Загадкового нічного вбивства собаки» у постійній напрузі.

  • Режисер-постановник — заслужений діяч мистецтв України Геннадій Фортус
  • Художник-постановник — член Національної спілки художників України Тетяна Власенко
  • Асистент режисера-постановника — Олег Абакуменко
  • Асистент художника-постановника — Катерина Пахомова
  • Балетмейстер — заслужений працівник культури України Лариса Неверова, Маріанна Фортус
  • Музичне оформлення — Олександр Кучер

У виставі грають: заслужені артисти України Любов Фриган, Марія Нестулій, Сергій Цевельов, Станіслав Шкляренко, Олександр Фортус, Юрій Драненко, артисти Олег Абакуменко, Катерина Макоєд, Катерина Заплавна, Максим Ігнатьєв, Анна Симонова, Тетяна Арикова, Валерія Лютинська, Ольга Петровська, Петро Желев, Яна Новицька, Євгеній Дзиґа, Віктор Латишев, Ілона Василенко, Катерина Россолова, Дар’я Чебаненко, Ганна Слоковенко, Роман Капітанов, Євген Козлов, Назар Баранніков, Ірина Левчук, Мікаел Хачибабян.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код