Категории Информация
Кассы Добавить событие
Скриптоніт 16+
06 октября 2021

Скриптоніт 16+

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Харьковский Дворец спорта
г. Харьков, пр-т Петра Григоренка, 2

О событии

Скриптонит в Харькове!

6 октября 2021 года во Дворце Спорта состоится концерт Скриптонита в Харькове! Большое шоу звезды "казахского рэпа"! Фирменный флоу, небанальные тексты и музыка, которая запоминается надолго. Один из самых популярных исполнителей русскоязычного пространства всегда делает только то, что ему нравится, и не останавливает свои музыкальные эксперименты. И как ни странно, его самобытный стиль, не рассчитанный на коммерческий успех, нашел миллионы поклонников.

Сольный концерт во Дворце Спорта

Сольная пластинка "2004", которую Адиль Жалелов представил в 2020 году, стала №1 Apple Music России и попала в мировой чарт. А в марте этого года в сети появился шестой альбом Скриптонита "Свистки и бумажки", который по мнению критиков стал одной из самых "лайтовых", однако невероятно атмосферной работой рэпера, в которой есть место и привычной агрессивной чтецы, и крепким битам, и острым темам современности. Не упустите возможность услышать новый альбом и мега хиты Скриптонита вживую!

Чтобы попасть на концерт Скриптонита в Харькове, покупайте билеты на нашем сайте и в кассах города. Еще больше концертов в афише Харькова ищите на нашем сайте.

Куда пойти с друзьями в Харькове? На концерт Скриптонита!

  1. Мега популярный русскоязычный рэпер
  2. Любимые песни и хиты из нового альбома
  3. Фирменный звук и атмосфера

Скриптонит песни:

  • Привычка
  • Москва любит ...
  • Ок, ок
  • Колеса
  • Похвастаться
  • Выходные
  • Витамин
  • Танцуй сама

Важливе повідомлення щодо концерту «Скриптоніт»6жовтня 2021 року!

Ми відповідально ставимося до вашої безпеки. Згідно із чинними нормами Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 року (із змінами) та враховуючи встановлення «жовтого» рівня епідемічних обмежень, концерт 6жовтня 2021 року відбудеться. Обов’язковою умовою доступу для глядачів на концерт є наявність одного з наступних документів:

Негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу

Негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу:

  • Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації
  • Документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини
  • Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією, або двома дозами вакцини
  • Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує одужання від COVID-19
  • Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР

Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік.

Завдяки «Сінево» ми пропонуємо вам знижку 50% (300 грн замість 600 грн) на експрес-тест COVID-19 антиген в період з 4 до 6жовтня 2021 року.

Як отримати знижку:

  • тестування можливе лише за умови попереднього оформлення замовлення та оплати на сайті «Сінево»! Для оформлення перейдіть за посиланням: https://go.synevo.ua/Палац_Спорту
  • на вказаний у замовленні номер телефону надійде SMS з підтвердженням онлайн-замовлення. Саме це SMS покажіть персоналу «Сінево» під час здачі тесту;

Як зробити тест у відділеннях «Сінево»:

  • експрес-тест на антиген — це швидкий і надійний спосіб тестування на COVID-19. Процедура забору матеріалу та підготовка до антиген-тесту аналогічна ПЛР-тестуванню (мазок з носоглотки);
  • будь ласка, ознайомтесь заздалегідь з підготовкою до тестування на сайті «Сінево»
  • з собою слід обов’язково мати документ, що підтверджує особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»).

У якому відділенні «Сінево» можна здати тест?

У будь-якому відділенні «Сінево» із переліку: www.synevo.ua/ua/covid-centers(крім відділень позначених «*»).

Якщо з певних причин ви не зможете зробити тест заздалегідь (що ми дуже радимо для вашого комфорту та безпеки), мобільна бригада «Сінево» за вашим SMS з підтвердженням онлайн-замовлення зможе зробити тестування 06.10.2021 з 16:00 перед подією в приміщенні Палацу Спорту. Результат ви отримаєте протягом 15 хвилин на вказаний e-mail та Viber. При цьому вам необхідно мати із собою оригінал документу, що підтверджує вашу особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»). Зверніть увагу, що сплатити за тест на місці перед подією ви зможете виключно в онлайні.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код