Категории Информация
Кассы Добавить событие
25 января 2020

Скажи тихіше, якщо зможеш... Соло

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Ethnо Contemporary Ballet
г. Харьков, Суздальские ряди, 12/3

О событии

Ethno Contemporary Ballet — буквально «балет сучасного народу». У своїй танцювальній творчості досліджує систему символів, пронизані посиланнями на побутові ритуали та церемоніальні обряди. Прославляють поезію в танці, що відображає національний світогляд, поєднуючи фольклорну музику і сучасні трактування образів.

ПРО НАШ ПРОЕКТ

Танцювальна вистава — це форма, в яку ми одягнули наші напрацювання, можливість показати глядачеві плоди наших досліджень. Вистава «Скажи тихіше, якщо зможеш» — це історія про справжнє життя: про любов, про зраду, про ненависть, про зародження нового життя, про смерть, про смирення, про людську силу духу, про дружбу, про радість, про циклічность нашого життя. У виставі ми активно використовуємо вимираючі побутові предмети і знаходимо для них нові значення.

Ethno Contemporary Ballet докладає постійну наполегливість, сприяючи тому, щоб наша країна потрапила на міжнародну танцювальну карту. Ми стурбовані швидким і різким занепадом національної культури і мистецтва перед обличчям зростаючого вторгнення західних культурних форм. За підтримки колег-однодумців і просто споріднених душ, ми заснували Ethno Contemporary Ballet, з метою просування національної культури і самобутності. Практика Ethno Contemporary Ballet поєднує в собі елементи сакральних обрядів, традиційних ритуалів. У цих хореографічних «церемоніях» добре видно роботу чудових танцюристів, інтимну і зворушливу. Чудо мови мистецтва, який є одночасно універсальним і високо кодифікованим? Без сумніву. З цією пропозицією Ethno Contemporary Ballet перетворює сцену на безмежний горизонт.

Режисери-постановники і хореографи: Vadim Esaylenko і Ніна Булгакова

Виконавці:

  • Варвара Костовська
  • Анастасія Герцовська
  • Анастасія Мостова

Музикальний супровід: ДахаБраха; Фолькнери; Олеся Кохан (Alexis Kochan); Квітка Цісик

Предварительный заказ
Заявка на промо-код