Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн-вистава "Mudak"
16 апреля 2021

Онлайн-вистава "Mudak"

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Онлайн-трансляция

О событии

ПРЕМ’ЄРА

  • автор: Андрій Бондаренко
  • режисерка: Таня Губрій
  • актори: Христина Люба, Орест Пастух, Артем Пльондер, Олег Стефан (актор Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра)
  • жанр: балада про секс, дерева та майбутнє
  • обмеження за віком: 18 +
  • тривалість: 80 хв.

-Ти хочеш стати мудаком?

-Не хочу.

- Ну от. От за це я тебе і люблю. Ти в мене ніколи мудаком не станеш.

Майбутнє… Як ви собі його уявляєте? Може на землі вже торжествує любов та прийняття, екологічні проблеми подолані, всі люди живуть у злагоді, будуючи суспільство на принципах гуманізму? Чи може все пішло під три чорти і людство нарешті доконало саме себе?

Насправді все трохи по іншому. На всій планеті панує епідемія суму. З'ясувалося, що первинний носій вірусу - українець. Він заразився, з'ївши м'ясо дельфіна-самогубця, що викинувся на берег популярного курорту Кирилівка. Сум не можна вилікувати, його можна тільки стримати, але не на довго.

Люди бояться та стороняться «сумних», а вони в свою чергу старанно приховуються свій сум. Адже ж краще, престижніше і простіше завести собі айфдренда, ніж спілкуватися з живою людиною. І тоді починає здаватися, що навіть дерево зрозуміє тебе краще, ніж оточуючі. Головне, щоб та любов до дерев не зайшла надто далеко, бо і з цього можуть вийти проблеми. І взагалі потрібно бути обережнішим, адже так легко порушити загальноприйняті норми і правила і стати мудаком. І ще спробуй потім доведи, що ти не мудак.

Ось таку антиутопічну, дотепну, іронічну та актуальну виставу створила команда «Золотих воріт» за підтримки НСТДУ за п’єсою сучасного українського драматурга Андрія Бондаренка, що вперше була представлена у 2019 році на фестивалі «Тиждень актуальної п’єси».

Тож беріть френдів та айфрендів, приходьте та не бійтеся «суму», адже сміх - це потужний медичний профілактичний засіб. Застосовуючи сміх у широких масштабах, ми можемо добитися повного зникнення клінічних проявів суму у нашій країні вже за кілька років.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код